Webmail provider kiezen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres. In sommige gevallen kan je er zelfs niet meer zonder. De meeste mensen hebben een e-mailadres op een computer maar niet iedereen weet hoe je daarmee overal kan inloggen om de mail te bekijken en mail te versturen. Als gebruik maakt van webmail dan kan je overal inloggen om e-mail te bekijken en te beheren.

De voordelen van webmail

We hebben het hierboven al even kort genoemd. Met webmail gebruik je de e-mail alleen online. Je kan er daarom op iedere computer en op iedere locatie gebruik van maken, als je maar toegang tot internet hebt. Steeds meer mensen gebruiken webmail, ook omdat je de e-mail dan eenvoudig kan synchroniseren tussen verschillende apparaten. Denk aan je mobiele telefoon, tablet en computer.

De verschillende providers

De meeste aan internetaanbieders in Nederland bieden ook een webmail mogelijkheid aan. Vaak krijg je bij het afsluiten van je internetabonnement al een gratis e-mailadres waarmee je ook van webmail gebruik kan maken. Is dit niet het geval? Neem dan de providers nog een keer onder de loep. De meeste grote namen zoals KPN, Ziggo en Vodafone bieden uitstekende webmail mogelijkheden. Telfort webmail is ook populair.

Gids met webmailaanbieders

Ben je er nog niet helemaal uit welke aanbieder het beste bij jouw wensen past? Wij vergelijken alle aanbieders op het gebied van internet en webmail met elkaar. Via de link in dit artikel kom je uit op een gids waar je werkelijk alle informatie vindt op het gebied van e-mail en online mail versturen. We vergelijken alle aanbieders met elkaar, naast de bovengenoemde bijvoorbeeld ook Telfort en XS4ALL, alle bekende aanbieders komen aan bod. Je vindt hier ook informatie over het inloggen op XS4ALL webmail bijvoorbeeld.

De nieuwe internetvergelijker internethuner.be

Internethunter.be is dé website over internet providers in Belgie. Hier kunt u informatie vinden over alle soorten internet en alle aangeboden abonnementen van alle internetproviders van België. Vergelijk makkelijk welke internetaanbieder jouw het beste en voordeligste voorstel kan doen.

Belgische internetproviders

Belgische internetproviders zijn bedrijven die er voor zorgen dat u vanuit huis of op straat de beschikking hebben over internet. Belgische internetproviders voorzien ons niet alleen van de aansluiting op het internet, ze zorgen ook voor het onderhoud van de lijnen en rekenen ons voor hun diensten een vaste maandelijkse kostprijs aan. Wanneer we kijken naar de Belgische internetproviders van tegenwoordig kunnen we er niet omheen dat vooral Telenet en Belgacom, grote spelers op de markt zijn. Heel wat mensen kiezen er dan ook jaarlijks voor om hun internet abonnement af te sluiten bij één van deze twee bedrijven. Toch zijn Telenet en Belgacom niet de enige Belgische internetproviders, in tegendeel zelfs. Wanneer we kijken naar het aantal Belgische internetproviders vandaag de dag, zien we dat er naast Belgacom en Telenet nog andere bekende namen opduiken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan Scarlet, maar ook aan Mobistar en Proximus. Dit zijn stuk voor stuk grote bedrijven die over voldoende kennis en mogelijkheden beschikken om u een excellente internetverbinding aan te kunnen bieden.

Snel en goedkoop internet in Belgie

Belgische internetproviders hebben het eigenlijk allesbehalve eenvoudig. België staat er immers niet voor niets om bekend op vlak van internet één van de duurste landen van Europa te zijn. De kleine prijzenoorlog die gevoerd wordt tussen de twee giganten Belgacom en Telenet heeft dan ook het gewenste effect tot dusver niet bereikt. Nieuwe Belgische internetproviders die probeerden om eveneens een stukje van de markt te veroveren hebben gefaald en hebben ervoor gekozen om andere markten te verkennen. Vooral kleine Belgische internetproviders die vanaf nul moesten beginnen zagen hun levenslicht al snel uitdoven. Dit heeft er aldus voor gezorgd dat mensen die vandaag in België een internetverbinding wensen af te sluiten via internethunter.be nog de keuze hebben tussen de Belgische internetproviders Telenet, Belgacom, Scarlet, Mobistar en Proximus.

Internet abonnement vergelijken

Wanneer u op zoek gaat naar een internetabonnement is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er bestaan immers heel wat internet providers en abonnementen. Om er achter te komen welke provider en welk abonnement voor u het meest geschikt is, kunt u een beroep doen op Internethunter.be. Ze bieden u een onafhankelijk advies met hiernaast de mogelijkheid om meteen over te stappen, en dat helemaal gratis. Twijfel dus niet langer en maak nu de vergelijking! Let op: De website is ter informatie en geen onderdeel van Telenet, Scarlet, Belgacom, Numericable, Belgian Telecom, EdpNet, Evonet, Dommel, Belcenter of Billi.

Internet & TV packs afsluiten

Wanneer u zowel internet als TV wenst is de oplossing heel eenvoudig, u sluit ze gewoon allebei af in één en hetzelfde pakket via www.internethunter.be. De vraag is echter hoe dit precies in z’n werk gaat. Het is vooral de vraag of u bij internet en TV niet wordt opgezadeld met zenders die u eigenlijk niet aanspreken en of u nog wel kunt kiezen voor de snelste internetverbinding. Wanneer u een pakket dat internet en TV combineert wenst af te sluiten, dient u eigenlijk alleen maar te beschikken over een telefoon. Een vaste telefoonaansluiting is dus niet nodig. Op vlak van het internet hoeft u absoluut niet te kiezen voor een groter pakket, omdat u ook digitale televisie wenst te ontvangen. Dit kan perfect met een gewoon basispakket. De voordelen hiervan zijn:

 1. de combinatie van internet en TV in één en hetzelfde pakket
 2. lagere kosten en minder administratie
 3. vrije keuze op vlak van internetsnelheid
 4. alle voordelen van digitale televisie

de beschikking hebben over verschillende zenders

Uitvaartverzekering vergelijken: ontzorg je nabestaanden

Een overlijden is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het verlies van een geliefde of andere dierbare is een schok voor de nabestaanden. In dit moeilijke proces van rouwverwerking is het wel zo wenselijk dat er zo min mogelijk geregeld hoeft te worden voor een crematie of begrafenis. Met een uitvaartverzekering vergelijken ontzorg je je nabestaanden. Als je geen uitvaartverzekering afsluit, dan krijgen zij met hoge kosten te maken. Mogelijke financiële problemen zijn dan het gevolg. Ook voor jezelf is een betrouwbare uitvaartverzekering een must. Je voelt je rustiger over je uitvaart.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een bijzondere verzekering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld zorgverzekeringen, is het niet de gewoonte om over te stappen naar een andere verzekeraar. Je sluit een uitvaartverzekering meestal op jonge leeftijd af. Om de kosten van je uitvaart te dekken, is het zeer wenselijk om een goede uitvaartverzekering af te sluiten die past bij jouw budget en wensen. Er zijn veel verschillende verzekeringen en verzekeraars. Uitvaartverzekeringen zijn ook verkrijgbaar in een soort pakket. Daarom raden wij je aan om de diverse mogelijkheden eens goed met elkaar te vergelijken.

Wat zijn de verschillende verzekeringen?

Om de uitvaartkosten te dekken en je nabestaanden te ontzorgen, kan je kiezen uit verschillende soorten verzekeringen. Als je graag wilt dat je nabestaanden het vrijgekomen bedrag zelf besteden, kies dan voor een kapitaalverzekering. De uitvaart kan dan volledig naar jouw wensen uitgevoerd worden. Laat voor de zekerheid wel vastleggen wat je tijdens de plechtigheid allemaal wil. Dit om eventuele meningsverschillen in de familie te voorkomen. De meeste gekozen uitvaartverzekering is de naturaverzekering. Bij deze verzekering kan je aangeven welke producten en diensten je wil verzekeren. De premie is vaak lager.

Waar je op kan letten bij een uitvaartverzekering vergelijken

Bij een uitvaartverzekering vergelijken is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Iedere verzekering heeft namelijk voordelen en nadelen. Er zijn verschillende vragen die je jezelf kunt stellen. Zijn de kinderen gratis meeverzekerd? Hoe hoog is de premie? Stijgt de premie ieder jaar met indexatie? Verder is het goed om jezelf af te vragen of je begraven wilt worden of gecremeerd. En wil je een sobere of eenvoudige uitvaart?

Goedkope zorgverzekering? Let goed op de voorwaarden!

Het is elk jaar in de maanden oktober, november en december weer vaste prik. De reclamespotjes van de verzekeringsmaatschappijen vliegen je om de oren en ook op internet zie je veel advertenties voorbij komen. Gedurende deze maanden gaan de Nederlanders namelijk op zoek naar een nieuwe zorgverzekering. Een overstap is soms noodzakelijk, omdat het huidige pakket niet meer naar wens is bijvoorbeeld.

Anderzijds kan een overstap ook te maken hebben met een gewenste prijsverlaging. Je kan namelijk een hoop geld besparen als je overstapt van zorgverzekering A naar zorgverzekering B. Maar, let daarbij niet alleen op de prijs. Nee, ook de voorwaarden spelen een erg cruciale rol.

De voorwaarden van een zorgverzekering verschillen altijd ten opzichte van andere zorgverzekeringen. De basisverzekering is voor elke Nederlander verplicht. Echter zit er zelfs verschil tussen de basisverzekering van verzekeringsmaatschappij A en verzekeringsmaatschappij B. Dat geldt niet alleen voor de verplichte basisverzekering, maar ook voor de eventuele aanvullende modules.

We kunnen het goed begrijpen dat je op zoek bent naar een goedkope zorgverzekering. Maar, mocht je onverhoopt medische kosten maken, is het wel fijn als je terug kan vallen op gunstige voorwaarden. Let daarom goed op de volgende componenten:

 • Het type polis;
 • De premie;
 • De keuze uit ziekenhuizen en overige aanbieders van zorg;
 • De dekking van een eventuele aanvullende verzekering;
 • De klantwaardering;
 • De service.

Bij het type polis heb je bijvoorbeeld de keus uit de volgende mogelijkheden:

Restitutiepolis:   Hierbij kan je zelf de zorgverlener kiezen.

Naturapolis:       Hierbij kiest de zorgverzekeraar de zorgverlener uit.

Budgetpolis:       Een naturapolis waarbij minder zorgaanbieders zijn gecontracteerd of waarbij vergoedingen lager uit kunnen vallen.

Combinatiepolis: Dit is een combinatie van een naturapolis en een restitutiepolis.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Moraal van dit artikel; let niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden!

 

Autoverzekering voor jou als student!

Als student heb je vaak een laag inkomen. Toch heb je als student aardig wat kosten die je betalen moet. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld huur, collegegeld, je zorgverzekering en je boodschappen die je regelmatig doet. Ook een autoverzekering voor studenten kost veel geld, dit is vooral het geval als je nog geen 25 jaar bent. Tot die leeftijd betaal je namelijk een opslag op de premie, omdat jonge bestuurders vaker schade rijden dan meer ervaren bestuurders die meestal in een hogere leeftijdsklasse zitten. Als student bespaar je echter al snel honderden euro’s op de premie als je autoverzekeringen goed vergelijkt en de autoverzekering studenten met de laagste premie afsluit.

Er zijn een groot aantal voordelen voor de studenten die een studenten autoverzekering nemen. Deze voordelen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor studenten en dat wil zeggen dat ze veel voordeliger zijn dan de gewone autoverzekeringen voor volwassenen. Het leven voor een student is zoals eerder vermeld al duur genoeg en daar houden de verzekeringsmaatschappijen rekening mee. Als je als student een auto hebt, dan moet je de auto verzekeren en dat kost nou eenmaal iedere maand geld. Daarom is het goed dat er studenten autoverzekeringen zijn zodat je kunt bekijken wat de voordelen zijn. Op verschillende sites die er speciaal zijn om studenten te helpen met het vergelijken van verzekeringen die gunstig zijn voor de student, kun je hulp vinden bij het maken van een keuze, en waar er verschillende tips worden gegeven bij het maken van de voor jou juiste keuzes. En op de site zelf zul je een pagina vinden die volledig is toegewijd aan het helpen van het vergelijken en kiezen van de juiste autoverzekering voor jou als student. Dus wacht niet langer en sluit ook jouw verzekering af zodat je veilig en zonder zorgen de weg op kan.

Een verzekering voor ieder dier, zorgt voor langdurig plezier.

Wanneer je een huisdier aanschaft, denken veel mensen niet direct aan een dierenverzekering. Toch is het verstandig om een huisdierenverzekering voor je hond, kat of ander huisdier te overwegen. De kosten voor een medische ingreep voor een huisdier kunnen je al gauw bakken met geld kosten. Bijvoorbeeld bij het bezoeken van een dierenarts, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Er zijn kosten die je zelf redelijk kan inschatten, aangezien ieder huisdier een bepaalde vorm van zorg nodig zal hebben aangezien geen enkel huisdier hetzelfde is. Net zoals mensen eigenlijk is er voor elk een andere type zorg nodig, voor de een wat minder dan de ander.

Huisdierverzekering

Een huisdierenverzekering beschermt je dus vooral op het moment dat je huisdier onverwachts meer zorg nodig heeft, voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld voor het ondergaan van een operatie, die al snel € 1.500,- of meer kosten kan. Het hebben van een dierenverzekering kost ook geld, maar al gauw minder dan de kosten die je betaalt voor de operatie, de kosten zijn afhankelijk van de gewenste dekking en verzekeraar, maar ook mede afhankelijk van het gewicht, ras en geslacht van je huisdier.

Om te voorkomen dat je teveel betaalt voor jou dierenverzekering, is het heel belangrijk dat je de juiste keuze maakt bij het afsluiten van een verzekering voor jouw huisdier. Net als met je eigen zorgverzekering heeft elke verzekeraar zijn eigen dekking, eigen risico en voorwaarden. Kijk daarom altijd verder dan alleen de prijs van de verzekering, dit kan je al aardig wat centen besparen.
Door de toename van het aantal aanbieders van huisdierenverzekeringen wordt het echter steeds lastiger om een goed keuze te maken zou je denken, maar het tegendeel wordt al gauw bewezen.
Tegenwoordig zijn er sites speciaal voor dierenverzekeringen, waar je extra informatie over verschillende verzekeringen kunt binnenhalen en het vergelijken van de prijs zodat jij ook de juiste keuze maakt voor je huisdier. Bijvoorbeeld op deze site speciaal voor dierenverzekeringen, is het ook mogelijk om op de pagina zelf specifiek de verzekeringen voor katten vergelijken en dergelijken. Beter zou haast niet kunnen!

4 tips voor het vinden van het perfecte alles-in-1 pakket

4 tips voor het vinden van het perfecte alles-in-1 pakket

Wil jij binnenkort overstappen op een nieuw alles-in-1 pakket? Er is vandaag de dag een gigantisch aanbod met 2-in-1, 3-in-1 en tegenwoordig ook 4-in-1 pakketten. Hoe vind je nu een abonnement dat aansluit bij jouw wensen? In deze blog vind je 4 handige tips die je helpen bij het vinden en afsluiten van het perfecte alles-in-1 abonnement.

Bekijk alleen de pakketten die leverbaar zijn

De eerste tip: start altijd met een postcodecheck. Via de alles-in-1 vergelijker vul je als eerste jouw postcode in. Je ziet dan direct de pakketten die ook daadwerkelijk leverbaar zijn in jouw postcodegebied. Zo beperk je meteen de keuze (een aantal providers vallen dan namelijk direct al af). Is er in jouw regio (bijv. alles in 1 in Utrecht) geen glasvezel beschikbaar? Dan hoef je de vele glasvezel pakketten ook niet mee te nemen in je vergelijking.

Kies de juiste internetsnelheid

Een andere tip om de alles-in-1 pakketten te beperkten is door direct de gewenste internetsnelheid te selecteren. Ben je alleen, en gebruik het internet alleen voor de broodnodige zaken als rondsurfen, mailen en het weer bekijken? Dan heb je aan 20 Mb/s ruim voldoende. Heb je te maken met een huishouden met 4 of meer mensen die het internet allemaal intensief gebruiken? Ga dan voor minimaal 100 Mb/s.

Selecteer de extra TV-zenders die je graag kijkt

Veel alles-in-1 pakketten onderscheiden zich door het aanbieden van gratis tv-zenders. Kijk jij graag naar live eredivisie via Fox Sports? Of kijk je graag naar nieuwe films via Film1? Selecteer deze kanalen dan direct. Op die manier krijg je een goede beeld van de kosten van de alles in 1 pakketten, inclusief jouw favoriete zenders.

Kies een quadplay-abonnement

Bij een alles-in-1 abonnement denken we vaak aan 3 zaken: internetten, bellen en televisie. Maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor een 4-in-1 abonnement, wat we ook wel quadplay noemen. Je voegt dan ook je mobiele telefonie abonnement toe aan je abonnement. Dit is mogelijk bij o.a. KPN, Telfort en VodafoneZiggo. Wanneer je jouw mobiele abonnement ook onderbrengt bij dezelfde aanbieder dan ontvang je een interessante korting of leuke extra’s.

Voordelen van vaste telefonie

Met ruim 2,5 miljoen aansluitingen is vaste telefonie nog steeds een populaire manier om met elkaar te communiceren. Het telefoonnetwerk is inmiddels al oud en in de loop van de tijd is het steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Dit geeft als grote voordeel dat het een hele betrouwbare manier is om met elkaar te bellen. De verbinding komt namelijk altijd tot stand, de kwaliteit van het gesprek is uitstekend en je hebt weinig last van storingen. Waar je wel rekening mee moet houden als je gebruik maakt van een vaste telefoonlijn is dat je makkelijk te vinden bent voor mensen. Jouw nummer wordt namelijk automatisch opgenomen in het telefoonboek. Je bent daardoor ook bereikbaar voor telemarketeers. Wil je dat echter liever niet, dan is het heel simpel op je te lossen door je aan te melden bij het Bel-me-niet register. Je mag dan niet meer gebeld worden door dergelijke bedrijven.

Welk pakket past bij jou?

Vaste telefonie is een goedkope manier voor mensen om je te bereiken, naar een vaste telefoon bellen heeft namelijk geringe gesprekskosten. Wanneer je zelf belt zal je merken dat er verschil in kosten per minuut zijn tussen het bellen naar een vast nummer of naar een mobiel nummer.

Je betaalt voor je vaste telefoonaansluiting abonnementskosten. Deze verschillen van provider tot provider. Hetzelfde geldt voor de gesprekskosten die je hebt. Door verschillende providers te vergelijken kan je bepalen welke aanbieder voor jou het voordeligste is. Wanneer je een alles-in-één pakket neemt waarbij je meteen je televisie en internet regelt, ben je goedkoper uit dan voor een los telefonie abonnement. Je zal merken dat verschillende providers ook verschillende pakketten voor je belkosten hanteren. Zo zijn er bijvoorbeeld opties om onbeperkt te bellen binnen Nederland, altijd of alleen in de daluren in de avond en het weekend. Er zijn providers die voordelig bellen naar vaste nummers of juist mobiele nummers aanbieden en mocht je veel naar het buitenland moeten bellen dan hebben een aantal providers daar ook speciale opties voor.

Een eigen nummer voor elke regio

Bij elke vaste telefoonlijn in Nederland hoort een eigen nationaal telefoonnummer. Dat bestaat uit een abonneenummer vooraf gegaan door een netnummer. Dit netnummer geeft aan in welke regio een telefoonaansluiting zich bevindt. Vroeger werden deze nummers kengetallen genoemd, deze term wordt dan ook nog weleens gebruikt. De netnummers maakten het mogelijk om automatisch interlokaal te gaan telefoneren. Het nummer gaf immers aan naar welke stad of regio het gesprek gevoerd gaat worden. Een telefoontje naar bijvoorbeeld Amsterdam begint met 020 en bij een gesprek met iemand in Eindhoven begint het telefoonnummer met 040. Je kan dus aan het nationale telefoonnummer van iemand zien in welke stad of regio hij zich bevindt. Elk land is bovendien voorzien van zijn eigen uniek landnummer zodat je automatisch doorverbonden wordt met het juiste land. Het landnummer voor bijvoorbeeld ons eigen land is 31. Voor het landnummer moet je een internationale toegangscode ingeven. Voor Nederland en de landen om ons heen is dat 00

Dit zijn de voordelen van een alles-in-1-pakket

Net als de meeste mensen maak je waarschijnlijk gebruik van internet met televisie. Daarnaast moet je natuurlijk ook kunnen bellen. Het kan zijn dat je dit meestal met je mobiel doet, maar wist je dat bellen met een huistelefoon bijna gratis is? Met een alles-in-1-pakket kun je internetten, televisie kijken en bellen. Deze voordelige pakketten worden steeds populairder. Wat zijn de voordelen ervan?

Voordelen alles-in-1-pakket

Met een alles-in-1-pakket ontvang je internet, televisie én kun je thuis voordelig bellen. Wij hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet:

 • Voordelig
 • Overzichtelijk
 • Veel mogelijkheden
 • Kostenbesparing

Voordelig

Met een alles-in-1-pakket heb je bij één provider slechts één abonnement voor internet, televisie en bellen. Dit pakket is dan ook een stuk voordeliger dan drie losse abonnementen voor internet, televisie en telefoon. Als je deze drie abonnementen bij elkaar optelt, is het bedrag een stuk hoger dan een alles-in-1-pakket. Verder geven de meeste providers een fijne korting op een alles-in-1 pakket.

Overzichtelijk

Door een alles-in-1-pakket af te sluiten bij een provider weet je wat je elke maand kwijt bent aan internet, televisie en bellen. Het is dus makkelijker voor de administratie.

Veel mogelijkheden

Een voordelig alles-in-1-pakket biedt je de mogelijkheid om onbeperkt te internetten, televisie te kijken en te bellen. Verder bieden de meeste pakketten je nog veel meer mogelijkheden. Vaak kun je voor een paar euro meer profiteren van nog meer zenders, veel extra diensten en een nog snellere verbinding.

Flinke kostenbesparing

Als je kiest voor een voordelig alles-in-1-pakket levert dit je jaarlijks een flinke kostenbesparing op. Je zit niet meer vast aan verschillende dure abonnementen, maar betaalt slechts een vaste prijs per maand.

Vergelijk de pakketten met elkaar

Voordat je een voordelig alles-in-1-pakket afsluit, is het verstandig om de verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Zo kom je te weten welk pakket het beste aansluit bij jouw internetgebruik, voorkeuren en telefoongebruik. Je kunt dan een weloverwogen keuze maken en een voordelig alles-in-1-pakket afsluiten.

Alles in 1 vergelijken

Bent u niet zo tevreden over uw huidige alles in 1 abonnement met internet, bellen en tv? Maar weet u eigenlijk ook niet zo goed waar u moet beginnen met het zoeken naar een nieuw alles in 1 pakket? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Er zijn namelijk heel wat aanbieders en nog veel meer pakketten waar u uit kunt kiezen. Enkele eenvoudige stappen die u kunnen helpen hebben wij op een rijtje gezet.

Eerst is het natuurlijk handig om te bedenken welke diensten u allemaal nodig heeft. Heeft u nog wel een vaste telefoonlijn nodig? Of belt u eigenlijk alleen nog maar met uw mobiele telefoon? Bij de meeste providers krijgt u de vaste telefoon er gewoon bij, gratis, maar het is toch goed om hier van tevoren even over na te denken.

Maar dan bent u er nog niet. Denk ook even goed na over uw internetsnelheid. Hoeveel mensen maken er bij u thuis tegelijk gebruik van internet en hoe intensief is het? Is het alleen een beetje rondsurfen? Of kijken ze bij u thuis online tv? Doen ze aan online gamen? Wordt er continu Netflix gestreamed? En wilt u daarnaast ook nog een beetje kunnen rondsurfen op het web? Dan heeft u een wat hogere snelheid nodig dan een basisabonnement u gaat bieden wilt u zich niet gaan ergeren aan het haperende internet.

Tot slot moet u even nadenken over het TV aanbod. Heeft u echt extra zenders nodig? Of is dat niet noodzakelijk omdat u ook al een Netflix abonnement heeft? Zo voorkomt u eigenlijk dubbele kosten. En dat is zonde. Het basispakket is vaak al behoorlijk compleet. En als u daar voldoende aan heeft bespaart u weer wat.

Als extraatje is het slim om het juiste moment af te wachten als dat kan. Gedurende het jaar zijn er altijd leuke aanbiedingen die u net waar een paar tientjes extra opleveren door hier gebruik van te maken.